Vliegende alarmklok

Je hebt een baan, je moet naar school of je hebt andere verantwoordelijkheden, een ding is zeker je moet op een vast tijdstip wakker worden. Iedereen is daarom afhankelijk van een wekker om de dag te beginnen. Maar doe ze ons echt een plezier of drukken we ze nog liever in onze slaap uit, om daarna gewoon door te slapen? Met het hebben van een vliegende alarmklok zul je de dag heel anders beginnen.

Deze unieke wekker zul je tot handelen dwingen, dit betekent opstaan, actie ondernemen en de bal met propeller terugplaatsen op de wekker om het alarm te stoppen. Je zult merken dat die bezigheid je al zodanig wakker maakt, je niet direct meer terug in bed doet stappen. Ideaal voor mensen die met geen tien paarden uit bed te krijgen zijn.

Bijna elke slaapkamer heeft een wekker, maar geen vliegende.

Wekkers zijn een veel voorkomend element in de meeste slaapkamers, maar helpen ze ons ook allemaal beter op te staan. De meeste onder ons hebben een standaard wekker, dit kan een opwindbare zijn met bellen of een radiowekker. Beide hebben gemeen, je kunt gewoon blijven liggen, want de een kun je uitdrukken en de ander loopt gewoon een keer af. Met als gevolg je draait je lekker om en slaapt gewoon verder.

Met een vliegende alarmklok piep je wel anders, die stop niet voordat jezelf actie onderneemt. Je wordt gedwongen op te staan en dat is waar het om gaat. Dit betekent op tijd op je werk of afspraak, geen smoesjes meer voor jezelf. Mensen hebben allerlei soorten alarmen gebruikt om goed wakker te worden, zelf voordat er klokken waren. De ochtendzon was vroeger het oorspronkelijke signaal, maar die houdt zijn eigen tijdstip aan.

Vliegende wekker
Vliegende wekker zijn nu online te koop, snel geleverd en gratis bezorgd.

Een haan is ook een goede wekker, die heeft de mensen al eeuwenlang wakker gehouden, alleen een haan stop niet, daarom raden wij die ook niet aan. Wat we wel aanbevelen voor notoire doorslapers, is een vliegende alarmklok, gegarandeerd een succes voor mensen die hun bed niet uit kunnen komen.

Sommige zijn met geen stok het bed uit te krijgen.

Helaas zijn er noodlottige onder ons die je het beste zou kunnen omschrijven als ‘The unwaking dead’, deze groep heeft de grootste moeite om op te staan als het alarm afgaat. Dit komt, omdat een standaard wekker je niet verplicht om op te staan en je weer door kunt slapen door een druk op de knop. Voor die mensen hebben wij in onze webshop de oplossing in de vorm van een vliegende wekker. Als je denkt dat ‘s ochtends wakker worden een telkens terugkerend probleem voor je is, hebben wij de oplossing voor je. Bestel daarom vandaag nog op vliegenwekker.nl en bestel je er twee dan krijg je ook nog eens 10% korting.