De vliegende wekker maakt van wakker worden een spelletje

Deze crazy wekker is dé oplossing voor iedereen die zich regelmatig verslaapt. De bovenkant van de vliegende wekker bestaat uit een balletje aan een propeller. Als het alarm afgaat, begint het balletje als een helikopter door je kamer te vliegen. Het alarm gaat pas uit als het balletje weer op de wekker geplaatst wordt. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen, is uit bed komen om het balletje te vangen. Een leuker begin van je dag bestaat niet. Verslapen hoort voorgoed tot het verleden.

Mooi design past in elke slaapkamer

Het mooie, strakke design van de vliegende wekker past in het interieur van elke slaapkamer. De fraaie, zwarte kleur zal nergens misstaan. Bovendien heb je geen last meer van lelijke snoeren die altijd in de weg liggen of hangen, want deze alarmklok werkt op batterijen. De voet van deze gekke wekker heeft een omtrek van 12 cm en de propeller heeft een diameter van slechts 14 cm. Door dit kleine formaat is het geen sta-in-de-weg. Op de meeste nachtkastjes is er nog voldoende ruimte voor je mobiele telefoon, een boek, je bril of lenzen en andere spullen die daar ‘s nachts hun plekje krijgen.

Digitaal display met oogvriendelijke led-verlichting

Het digitale display van de klok is voorzien van een zachtblauwe led-verlichting die rustig is voor je ogen. Dus als je in het donker van de nacht wakker wordt, kan je veilig op de wekker kijken hoe laat het is. Het vriendelijke led-licht doet geen pijn aan je slaperige ogen.

Vliegende wekker
Vliegende wekker zijn nu online te koop, snel geleverd en gratis bezorgd.

Supersnelle levering

Ben je enthousiast geworden door deze beschrijving? En kan je niet wachten om wakker gemaakt te worden door de vliegende wekker? Geen nood, wij leveren supersnel. Als je de vliegende wekker vandaag voor 10 uur ‘s avonds bestelt, kan je morgen in slaap vallen met de plezierige wetenschap dat je gewekt zal worden met een spelletje.